Alle samlingerE-mail serviceOpsætning
Opsætning af email-integration (på kontoniveau): Exchange, Google og Mailjet
Opsætning af email-integration (på kontoniveau): Exchange, Google og Mailjet

Vil du gerne kunne bruge din Exchange/Office 365 til at sende emails fra webCRM eller synkronisere kalender og emails, så se her.

Opdateret over en uge siden

Opsætning af email-integration

Personlig opsætning

I kan forbinde jeres Exchange/office 365 eller Google med dit webCRM system på to forskellige måder.

Hvis du som bruger bare skal kunne sende almindelige emails ud fra din webCRM konto, kan du nøjes med at følge guiden til opsætning af eksterne logindetaljer for Exchange her. Du kan også se hvordan du kobler op med din Google konto her.

Opsætning under Integration

Hvis I til gengæld bruger masseudsendelser (sender nyhedsbreve ud fra oversigter/rapporter), landingssider og/eller supportmodul, skal I have koblet en email-konto på under jeres Integrationer: Konfigurationer -> Integration -> Eksterne logindetaljer:

Mailen, der kobles på her, vil oftest være den I gerne vil sende support-emails og/eller nyhedsbrevs-mails fra, så f.eks. info@domæne.dk eller support@domæne.dk men er det ikke nødvendigvis. Den mail der bliver koblet på skal bare have rettigheder til at sende fra de emailadresser, I bruger til disse formål.

Exchange og Google

Her kan I koble enten en Exchange konto, en Google konto, en Mailjet konto på, eller opsætte en Customer SMTP, hvis I har en hosted løsning. Tryk på den løsning, I skal bruge og log ind med jeres oplysninger. Vi anbefaler altid at bruge OAuth og derefter Log ind med Google eller Log ind med Microsoft.

Impersonation

Hvis I bruger en impersonation-konto i Exchange, skal denne også sættes op her under Integrationen. En impersonation-konto er en form for "paraply-konto" som kan handle på vegne af alle de andre email-konti og bruges typisk hvis man har mange brugere i sit webCRM system. Så skal de enkelte brugere ikke sætte noget op, men det hele kan styres under integrationsopsætningen.

En impersonation-konto skal laves i Exchange af jeres egen IT afdeling.

Mailjet

Hvis I bruger Mailjlet, skal denne sættes op med en API nøgle, se mere om omsætning af Mailjet her.

Customer SMTP

Hvis I har en hosted løsning, kan den kobles op via Customer SMTP (som regel, dog ikke altid). Login-oplysninger, server og port skal I have, der hvor løsningen er hosted.

Sync og emailudsendelse

Når I har logget ind med den valgte service og har trykket Gem, bliver I sendt videre til Sync fanen. Her vælger I under Email den service, webCRM skal bruge til at sende emails ud med.

• Hvis det er en almindelig Exchange, Google konto eller Customer SMTP skal I ikke vælge mere her.

Hvis I bruger Impersonation, skal I også vælge om I vil synkronisere hhv. kalender (ved her at vælge Exchange) og synkronisere emails (slå den blå toggle til) for alle brugere:

Fanen E-mailopsætning skal bruges, hvis I bruger landingssider i webCRM og sender interne mails i den forbindelse. Denne er kun til interne mails mellem brugerne og er ikke noget kunderne kan se. Det er vigtigt at den mail man sætter på her har adgang til at sende fra webCRM. Det er oftest den samme som I har koblet op på selve integrationen.

Under Status kan I se hvilke brugere, der er logget ind med individuelle opsætninger, og hvis der skulle være fejl i synkroniseringen.