Alle samlingerForside
Ny forside: Opsætning

Få en gennemgang af hvordan du opsætter din(e) ny(e) forside(r)

Opdateret over en uge siden

Her får du en gennemgang af, hvordan du kan opsætte din nye forside (eller forsider) i webCRM. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du også tage et kig på vores vores introduktion samt guides til nogle af de nye paneler (KPI paneler, Performance paneler og opsætning af grafer), som du kan opsætte.

I webCRM har du mulighed for at opsætte din forside, som du ønsker det, og du kan også lave mere end én.

Det bestemmes under det enkelte adgangsniveau, om det skal være muligt kun at se eller også oprette og redigere forsider.

Følg guiden herunder eller tag et kig på videoen i bunden af artiklen.

Opret ny forside

For at oprette en ny forside skal du trykke på det blå plus ikon, der ligger oppe til højre på forsiden og vælge "Tomt Dashboard":

Giv din forside et navn, en beskrivelse og vælg de ansvarlige/brugere, som skal have adgang til denne forside.

I dette eksempel laver vi en forside til to ledere i en virksomhed - kun disse to vil have adgang til at få vist denne forside. Når felterne er udfyldt og ansvarlige er valgt, trykker vi på "Opret".

Træk paneler

Som det første efter oprettelsen af din forside får du i højre side vist de entitetpaneler, du kan indsætte på forsiden. Modulet fungerer som 'drag and drop', så du nemt kan trække paneler fra oversigten til højre ind på din forside.

I det her eksempel starter vi med at trække et KPI panel ind på forsiden. Vi tilføjer i alt tre ved siden af hinanden, og herefter tilpasser vi størrelsen på panelet ved at trække i den nederste højre del.

Herefter tilføjer vi et Performance panel samt listevisning af organisationer og aktiviteter til forsiden.

For hvert panel du trækker ind på forsiden får du i højre side mulighed for at opsætte/redigere indholdet af panelet.

Se mere om det her:

Som en del af det nye layout har du mulighed for at lave flere forsider i dit system. Administrastorer (niveau 99) kan redigere forsider for alle brugerne under "Opsætninger" → Redigér opsætning for alle brugeres dashboards:

Standard-brugere kan kun redigere deres egen forside/dem de har adgang til, og dette gøres ved at klikke på tandhjulet:

I øverste venstre hjørne får du et overblik over de forsider, du har adgang til at redigere.

Du kan også skifte mellem der forskellige, hvis du vil redigere en anden forside, ved at trykke på den drop-down menu, der ligger ved "Konfigurér":

Oppe i højre hjørne har du mulighed for at vælge, hvilken forside der skal være din standardforside og derudover kan du vælge at hhv. slette (skraldespand) og redigere navn og hvilke brugere, der skal have adgang (blyant) på den forside, du er ved at redigere. Husk at trykke "Gem" når du er færdig med din opsætning:

Når du ikke længere er inde i opsætningen men gerne vil skifte mellem de viste forsider, skal du trykke på forsidens navn, og der vil komme en drop-down menu, hvor du kan vælge den ønskede forside:

Du kan også se det hele i videoguiden her:

Opsætning af ny forside