Alle samlingerPipeline og OrdrerOrdrer
Brugerbestemte felter - Ordrer
Opdateret over en uge siden

Hvis du ønsker en generel introduktion til Brugerbestemte felter kan du finde den her.

Ordrenumre

Hvis du aktiverer Ordrenummer, oprettes der automatisk et nyt, unikt, fortløbende reference nummer for alle Ordrer, der oprettes i systemet. Du kan specificere antallet af cifre i Ordrenummeret og hvorvidt nummeret er redigerbart eller ej.

Det er nyttigt hvis du eksempelvis ønsker at give et nummer til dine kunder, som de kan referere til når de snakker med et andet team. Dette nummer kan, som alle andre felter, flettes ind i e-mails, SMS'er og Dokumenter om Ordren.

Hvis du vælger Auto næste nummer = Nej, kan du i stedet manuelt tildele numre til dine Ordrer. Hvis du har flere Brugere, der arbejder med Ordrer, risikerer du på denne måde at skabe dubletter.

Bemærk: Ordrenumre (hvis automatiske) kan også bruges til mapping ved Dataimport, da de er garanteret unikke.

Hvis du har brug for at forlænge antallet af cifre i dit Ordrersnummer, f.eks. fordi du oprindeligt valgte 4 cifre og nærmer dig Ordrenummeret 9999, kan du gøre det ved at benytte Opdater nummer-længde for alle: Ordrer. Vælg det nye antal cifre og klik på knappen for at tilpasse dine eksisterende Ordrenumre til den nye længde.

Rediger Tilbudstotal

Hvis du har slået Tilbudsmodulet til, vil du se denne mulighed. Den giver dig mulighed for at specificere hvornår eller hvorvidt Tilbudstotalen skal kunne redigeres af brugere.

Mulighederne er: Ja, Når ingen Tilbudslinjer eller Aldrig.

Du kan benytte Ja eller Når ingen Tilbudslinjer hvis du f.eks. har skræddersyet rådgivning og derfor ikke har valgt et Produkt/service fra din prisliste.

Omdøb felter

Systemfelterne for Ordrer kan - hvis aktiveret - omdøbes under Brugerbestemte felter - Ordre, så du kan tilpasse dem til din efter-salgs proces og terminologi. Hvis du ikke skriver noget i felterne, bruges Standard-teksten.