Alle samlingerAdministrativt/KonfigurationerIndstillinger
Konfiguration: Drop down-lister: Hovedprodukter/services
Opdateret over en uge siden

Her kan du oprette en liste for Produkter og Services som dit firma tilbyder. Dette felt kan optræde på Aktiviteter og Tilbud. Det er en Drop down-liste, hvor en mulighed kan vælges pr. Aktivitet/Tilbud.

Du kan indsætte op til 400 linjer med 50 karakterer per linje i feltet. Eksempler på drop down-liste til Hovedprodukter / services:

• Licenser

• Konsultation

• Træning

• Udvikling

Bemærk: Hvis du har mere komplekse Tilbud eller har behov for at vælge mere en mulighed ad gangen kan du slå dette felt fra, og i stedet oprette et Brugerbestemt felt (af typen Multivalg-liste).

ADVARSEL: Hvis du har udfyldt Data i systemet kan redigering af Drop down-lister påvirke din data.

Klik her for at se: Systemopsætning: Drop down-lister
Klik her for at se: Systemopsætning: Brugerbestemte felter
Klik her for at se: Hovedindstillinger: Datafelter

Ønsker du at gøre drop down felterne obligatoriske, kan du gøre dette under Konfigurationer --> Hovedindstillinger --> Datafelter og finde det ønskede felt, som skal være obligatorisk.