Alla samlingarPowerBI
PowerBI - Introduktion

På fliken Dashboard kan du få en allmän översikt över försäljning och aktiviteter i webCRM

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Allmän introduktion

Som 99 användare/administratör kan du få en översikt över försäljning, pipeline/offert och användares aktiviteter i webCRM på fliken Dashboards.

Du kan också se en kort video om PowerBI och webCRM här: (Videon är på engelska)

Längst ner hittar du 3 flikar med var sin dashboard: Försäljning, Pipeline och User Dashboard.

Filtrering

Skillnad i filter ("denna visuella" kontra "på den här sidan")

Du kan se 2 rutor med filtrering, som kallas "Filter på detta visuella element" och "Filter på denna sida", upp skillnaden är att det övre filtrerar på det specifika elementet du har klickat på, och det nedre är t.ex. ett datumintervall för hela sidan.

Datumfiltrering

Som standard är filtreringen inställd på "Alla". Du kan filtrera datumet på olika sätt:

Avancerad filtrering: Det är som du känner till filtreringen från webCRM:s översikter/rapporter, där du kan välja några och/eller kriterier, samt "är", "är inte" etc.:

Basicfiltering: Här väljer du ett specifikt datum för vilket du vill se data.

Relativt datum: Du kan använda detta filter om du behöver se en framtida eller tidigare period.

Relativ tid: Detta filter används enligt ovan men på tid istället för datum.

Du kan återställa ditt filter genom att trycka på radergummit i det högra hörnet:

Behörighetsbegränsning

Som standard är Dashboards endast tillgängligt för 99 användare/administratörer. Om andra användare i systemet måste ha tillgång till Dashboards kan detta ändras på individuell behörighedtsnivå under Systemkonfiguration -> Huvusinställningar -> Behörighetsnivåer

Standard dashboards

Dessa dashboards är standard och kan bara anpassas med datumfiltrering. Däremot går det att få specifika dashboards byggda som tilläggsköp, som sätts upp av våra konsulter.

Om detta är något du är intresserad av, kontakta webCRMs customer success på: csm_dk@efficy.com

Uppdateringsfrekvens

Standard dashboards uppdateras en gång om dagen, varje natt. Om du behöver dashboards som ska uppdateras i realtid kan den köpas som ett tillägg till din licens. Figurer och grafer kommer alltså att uppdateras ca. var 5:e minut.

Om detta är något du är intresserad av, kontakta webCRMs customer success på: csm_dk@efficy.com

Du kan se mer om de olika Dashboards/flikarna här: