Alla samlingarStartsida
Ny startsida: Introduktion
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välkommen till din nya startsida i webCRM!

Din startsida har nu fått ett nytt utseende och i den här introduktionen tar vi dig igenom den. Du kan använda elementen från den gamla startsidan - plus några nya funktioner - för att bygga en eller flera startsidor skräddarsydda efter dina behov eller ditt företags behov.

En av de helt nya funktionerna är bland annat KPI-panelerna, som du nu kan lägga till på startsidan. Om du är intresserad kan du läsa mer om KPI-panelerna och prestationstavlan.

Du kan lägga till nya listor med till exempel organisationer eller aktiviteter och de ger dig en snabb överblick med den viktigaste informationen från varje modul/enhet. Du kan lägga till alla moduler/entiteter du känner till från den gamla startsidan.

Dina nyligen visade föremål, favoriter, inkommande e-postmeddelanden och nya kontakter kommer inte längre att finnas på själva startsidan, men de kan alla hittas i den övre raden på dessa ikoner och du kan komma åt dem var som helst i webCRM:

Du kan läsa mer om favoriter och senaste aktiviteter här: Senaste aktiviteter och favoriter

Du har nu även möjlighet att lägga till visuella grafer på din startsida utifrån de översikter/rapporter du har i webCRM.

I exemplet nedan ser du en graf som visar organisationer uppdelade efter typ.

Nu kan du även visa dina startsidor på en extern websida, till exempel för att visa den på storbildsskärm. Du gör det genom att klicka på "External view" så öppnas en ny flik med just denna startsida:

Läs mer om graferna här. Du kan också läsa om hur du sätter upp den nya startsidan här.