Hoe log ik in op mijn account?

Inloggen op mijn account

Laure avatar
Geschreven door Laure
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dat is heel eenvoudig!

Klik op het kleine mannetje rechtsboven op onze website.

Je kunt inloggen via Facebook, Google of je e-mailadres.

Heb je al een account? Vul dan gewoon je gebruikersnaam en wachtwoord in bij "Al geregistreerd?" of kies voor "inloggen met Facebook" als je je eerder met Facebook hebt geregistreerd, of "inloggen met Google" als je je Google-account hebt gebruikt.

Let op! Kun je je reserveringen niet vinden? Dan staan ze mogelijk onder een ander account (je kunt meerdere accounts hebben).

Nogmaals opgelet! Ontvang je onze e-mails niet? Dan kan dit komen doordat je je account met Facebook hebt aangemaakt en het gekoppelde e-mailadres niet meer gebruikt. Wij kunnen dit voor je wijzigen op verzoek. Neem contact met ons op!

We sturen e-mails naar het adres waarmee je je account hebt aangemaakt. Zorg er dus voor dat je altijd toegang hebt tot dit e-mailadres 😊

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te mailen op hello@wecandoo.com. We staan altijd klaar om je te helpen.

Tot ziens!

Het team van Wecandoo