Klantenbeheer
Marketing
Mailchimp activeren in Aimy
Daan avatar
Geschreven door Daan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel meer informatie over het activeren van Mailchimp in de software van Aimy.

Waar kan ik de API-key van Mailchimp vinden?

De API key van mailchimp kan je op de volgende manier terug vinden:

1. Log in bij Mailchimp

2. Ga naar je account

3. Ga naar extra's

4. Hier kan je de API key vinden

Meer informatie over het vinden van de API key kan op de support pagina van Mailchimp.

Waar kan ik Mailchimp activeren in Aimy?

De Mailchimp koppeling kan je activeren door naar Instellingen > Appstore > Mailchimp te gaan. Vervolgens dien je daar Mailchimp te activeren; door de checkbox aan te zetten, API key in te voeren en op "aansluiten" te klikken. Om de aanpassingen op te slaan dien je op "Activeer" te klikken.