In een ander artikel hebben we uitgelegd hoe het afrekenen met klanten via de kassa werkt in Aimy. In dit artikel zullen we bespreken hoe andere uitgaven voor de salon in de kassa verwerkt kunnen worden.

Waar en hoe kan ik de uitgaven voor mijn salon invoeren?

Wanneer er uitgaven zijn gemaakt door medewerkers voor de salon is het handig om dit ook inzichtelijk te maken en deze in te voeren in het kassasysteem. Dit doe je bij Kassa onder het kopje “uitgaven”. Rechtsboven kun je een op de “nieuwe uitgaven” button klikken en onderstaande pop-up zal dan verschijnen, waar je de gegevens van de uitgaven kunt invullen.

• Datum

• Onderwerp uitgaven: geef de uitgaven hier een titel

• Medewerker: selecteer hier de medewerker die de uitgaven heeft gemaakt

• Bedrag incl BTW

• BTW

• Betaalwijze

• Categorie: selecteer hier de categorie waarvoor de uitgaven gemaakt zijn

• Beschrijving uitgave: plaats hier eventueel extra opmerkingen

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.