Kassa
Uitgaven van salon invoeren
Daan avatar
Geschreven door Daan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In een ander artikel hebben we uitgelegd hoe het afrekenen met klanten via de kassa werkt in Aimy. In dit artikel zullen we bespreken hoe andere uitgaven voor de salon in de kassa verwerkt kunnen worden.

Waar en hoe kan ik de uitgaven voor mijn salon invoeren?

Wanneer er uitgaven zijn gemaakt door medewerkers voor de salon is het handig om dit ook inzichtelijk te maken en deze in te voeren in het kassasysteem. Dit doe je bij Kassa onder het kopje “Uitgaven”. Rechtsboven kun je op de “Toevoegen” button klikken en onderstaande pop-up zal dan verschijnen, waar je de gegevens van de uitgaven kunt invullen.

• Datum

• Medewerker: selecteer hier de medewerker die de uitgaven heeft gemaakt

• Onderwerp uitgaven: geef de uitgaven hier een titel

• Beschrijving uitgave: plaats hier eventueel extra opmerkingen

• Bedrag incl BTW.

• BTW

• Betaalmethode

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.