Alle collectiesAgenda & (Online) afsprakenAgenda
Directe acties in agenda: Rooster beheren, productiviteit en target inzien
Directe acties in agenda: Rooster beheren, productiviteit en target inzien
Floortje avatar
Geschreven door Floortje
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordelen van directe acties

Met directe acties vergroot je de productiviteit van je medewerkers/collega’s, krijg je snel een makkelijk inzicht in je targets en is beschikbaarheid makkelijker en sneller te beheren.

Activeer directe acties

De instellingen voor directe acties kan je terug vinden via instellingen >> agenda.

Hier zie je, zoals hieronder op de afbeelding te zien is, welke directe acties je aan kunt vinken. Deze zullen dan vervolgens te zien zijn bij elke medewerken in de agenda.

Targets

Mocht jouw salon met targets werken dan kan je, zoals op de afbeelding te zien is, bij type targets kiezen of je een dag, week of maand target wil hebben. Vervolgens kies je of deze target gebaseerd is op totaal (totale omzet) het aantal services of het aantal producten wat je medewerkers verkocht hebben.

Medewerker in agenda

Zodra je de bovengenoemde stappen hebt doorlopen kun je in de agenda op een medewerker klikken. Hier zie je gelijk hun target en productiviteit staan. Ook kan je hier direct extra uren, verlof of ziekte toevoegen, zie afbeelding hieronder.

Extra uren toevoegen

Klik je op “extra uren toevoegen” dan kun je de datum, uren en administratie invoeren. Mocht je nog extra uren willen toevoegen of juist willen verwijderen dan kun je dat rechts onder ook aanklikken. Vervolgens druk je op opslaan.

Verlof toevoegen

Klik je op verlof toevoegen dan kun je de start en eind datum toevoegen. Mocht je een dag verlof hebben dan is de start en eind datum hetzelfde. Vervolgens kan je bij administratie aangeven om wat voor verlof het gaat en kun je bij omschrijving nog wat notities toevoegen. Mocht je al gelijk meer verlof willen toevoegen dan kun je rechts onder op “+Meer verlof toevoegen” klikken wil je juist iets verwijderen dan klik je op de knop ernaast “-Verwijder verlof toevoegen”

Ziekte toevoegen

Mocht er een medewerker/collega ziek zijn dan kun je dit ook makkelijk via directe acties in de agenda zetten. Klik in de agenda op de juiste medewerker en klik op “ziekte toevoegen” hier kun je nu de start en eind dattum toevoegen en een korte omschrijving erin zetten. Vervolgens klik je op opslaan.