Blacklist

Wil je een klant toegang weigeren of verbieden om een afspraak in te plannen? Zet deze op de Blacklist.

Floortje avatar
Geschreven door Floortje
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we uit hoe je klanten de mogelijkheid kunt ontnemen om een (online) afspraak in te plannen d.m.v. de blacklist. Wanneer je een klant op de blacklist zet, zal deze niet meer online een afspraak kunnen inplannen.

Note: de klanten zien niet dat ze op de blacklist staan, maar zullen een melding krijgen dat het niet mogelijk is om een afspraak in te plannen en contact op moeten nemen met de salon. Zie screenshot onderstaand.

Hoe zet ik een klant op de blacklist?

Je kunt een klant de mogelijkheid ontnemen om een (online) afspraak in te plannen, door deze direct op de blacklist zetten. Je kunt dit doen door:

• Op de afspraak in de agenda te klikken en de knop "Blacklist" aan te vinken.

• Via Klanten > Klanten een selectie te maken en rechtsboven op de button "Blacklist" te klikken.

Hoe kan ik zien dat een klant op de blacklist staat?

Een overzicht van alle klanten die op de blacklist staan kun je vervolgens terugvinden via Klanten> Klanten > tabje "Blacklist".

Wanneer je een klant op de blacklist hebt gezet, zal ook op de afspraak in de agenda een blacklist icoontje getoond worden.

Daarnaast zal er ook tijdens het boeken getoond worden dat een klant op de blacklist staat.

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.