Abonnement
Hvordan afmelder jeg automatisk fornyelse?
J
Skrevet af Julia
Opdateret over en uge siden

Bemærk venligst dette: dit abonnement bliver ikke automatisk afmeldt, bare fordi du sletter din app. For at slette dit abonnement, skal du følge disse steps, før du sletter appen.

1. Log ind på dit konto på hjemmesiden

2. Hold markøren over din avatar (det lille runde ikon i det øverste højre hjørne)

3. Vælg muligheden "Administrer abonnement" i menuen

4. Klik på "Administrer"

5. Klik på "Annuller automatisk fornyelse"

6. Vælg "Opsig abonnement"

Husk, at når du har afmeldt automatisk fornyelse, vil dit abonnement stadig være aktivt indtil den betalte periode er slut, dvs. at knappen "Annuller automatisk fornyelse" vil forsvinde, men du vil stadig kunne se udløbsdatoen for dit abonnement.

Du kan også annullere automatisk fornyelse af dit abonnement i iOS- eller Android-appen ved at vælge "Administrer abonnement" i dine indstillinger.

Hvis du har købt dit abonnement via App Store, kan du kun annullere automatisk fornyelse i din iOS-enheds indstillinger:

1. Åbn appen Indstillinger

2. Tryk på dit navn

3. Tryk på Abonnementer

4. Tryk på abonnementet

5. Tryk på Annuller abonnement. Du skal muligvis scrolle en smule ned for at finde Annuller abonnement knappen. Hvis der ikke er nogen annuller-knap, eller hvis du kan se en rød tekst, der informerer om, at abonnementet er udløbet, så er abonnementet allerede annulleret.

Du kan finde mere detaljerede instruktioner med billeder, samt instruktioner for andre enheder på: https://support.apple.com/en-us/HT202039