Alle samlingerIndstillinger
Jeg vil gerne skjule, hvad jeg læser og lytter til. Hvordan gør jeg det?
Jeg vil gerne skjule, hvad jeg læser og lytter til. Hvordan gør jeg det?
J
Skrevet af Julia
Opdateret over en uge siden

Du kan skjule alle dine bøger på én gang eller blot et udvalg af dem.

Skjul alle bøger

I iOS-appen:

1. Gå til 'Mine bøger".

2. Tryk på din avatar (det runde ikon i det øverste højre hjørne).

3. Vælg "Privatliv".

4. Tryk på "Vis ikke mine bøger"

I Android-appen:

1. Tryk på din avatar (det runde ikon i det nederste højre hjørne).

2. Tryk på indstillinger-ikonet øverst til venstre.

3. Vælg "Privatliv".

4. Tryk på "Vis ikke mine bøger"

På hjemmesiden:

1. Klik på din avatar (det runde ikon øverst til højre).

2. Vælg "Indstillinger.”

3. Vælg "Privatliv" i menuen til venstre.

4. Klik på "Vis ikke mine bøger"

Der vil dukke en hængelås op på siden "Mine bøger", og andre brugere vil ikke længere kunne se, hvad du læser og lytter til. Bøger du tilføjer senere vil heller ikke være synlige, og de vil heller ikke blive vist som nyheder på dine venners Aktivitetsside.

Bemærk: Hvis du ønsker at ændre dette, så gå til Indstillinger og klik på "Vis ikke mine bøger" igen.

Skjul udvalgte bøger

Hvis du kan lide at dele bøger med dine venner men ønsker at holde enkelte bøger skjult, kan du vælge at skjule udvalgte bøger. Her kan du se, hvordan du gør det på forskellige typer af enheder.

På bogens side i appen:

1. Gå til den bog, du ønsker at skjule.

2. Tryk på de tre prikker øverst til højre.

3. Vælg "Gør privat eller "Lyt privat" i pop up-menuen.

Mens du læser i appen:

1. Hvis du læser en bog eller en tegneserie, kan du trykke midt på skærmen.

2. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne

3. Vælg "Gør privat" i pop up-menuen.

På bogens side på hjemmesiden:

1. Gå til den bog, du ønsker at skjule.

2. Click på knappen med tre prikker ved siden af "Læs" eller "Lyt" knappen.

3. Vælg "Gør privat eller "Lyt privat" i pop up-menuen.

Mens du læser på hjemmesiden:

1. Før markøren op i øverste højre hjørne af skærmen.

2. Klik på de tre prikker.

3. Vælg "Gør privat" i pop up-menuen.

Bogen vil være skjult, og en hængelås vil dukke op ovenover bogens cover. Andre læsere vil ikke længere kunne se bogen på din profil. De vil heller ikke kunne se nogen citater eller noter, du tager, mens du læser bogen.

Du kan også skjule dine boghylder. Der er mere information om, hvordan dette kan gøres her.