Mijn studio
Instructeurs
Hoe log je in als instructeur

Dit artikel leert je hoe je als instructeur kunt inloggen

Noah Weijel avatar
Geschreven door Noah Weijel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Optie 1: Via de website

Stap 1: Activeer instructeursweergave

Als een instructeur wil inloggen in de instructeursomgeving, moet de instructeursweergave eerst worden geactiveerd vanuit de backoffice:

Let op: Instructeurs hebben alleen toegang tot opties die zijn ingesteld in Instellingen > Instructeursomgeving:

• Rooster

• Payroll

• Vervanging

Als je hen meer toegang wilt geven, kun je dat doen door een medewerkersaccount aan te maken. Je vindt meer informatie in dit artikel.

Let op: De instructeur heeft hetzelfde e-mailadres voor het instructeursaccount en het ledenaccount, maar voor het medewerkersaccount moet een fictief e-mailadres gebruikt worden.

Stap 2: Inloggen

Zodra de toegang is geactiveerd, kan er ingelogd worden via de studiolink met de instructeurs e-mail.

Bij het inloggen, is er die optie om in te loggen als lid of als instructeur.

Eenmaal ingelogd, zal de instructeur toegang hebben tot alle beschikbare functies.

De instructeur kan geen aanwezigheid registreren via de webversie, maar wel via de app.

Optie 2: App

In de app heeft de instructeur de optie om als "instructeur" in te loggen:

Let op: De instructeur kan alleen de deelnemerslijst zien en afwezigheden beheren vanuit de app, zoals in de volgende afbeelding: