Instellingen
Personalisering
Uw leden die de gepersonaliseerde app gebruiken omleiden naar een externe link
Uw leden die de gepersonaliseerde app gebruiken omleiden naar een externe link

Dit artikel legt uit hoe u uw leden van de gepersonaliseerde app kunt omleiden naar een externe link

Justin Schotte avatar
Geschreven door Justin Schotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt externe links op de app toevoegen om uw klanten door te verwijzen naar uw website of naar een ander platform. De link verschijnt in het aankooptabblad van de mobiele applicatie.

Stap 1: Configureer uw tabblad

Ga naar Instellingen -> Gepersonaliseerde app -> klik op een link toevoegen

Configureer vervolgens uw tabblad door de naam en de link toe te voegen en het icoon te kiezen.

Stap 2: Uw configuratie bekijken

Klik op voorvertoning