Forms - checklistor och protokoller
Skapa en checklista med Forms Pro Builder

FORMS Pro - Byggklossar, forms, checklista

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här får du en komplett översikt på alla byggklossar i FORMS Pro.

1. Logga in på CHECKD

2. Klicka dig in på My Company

3. Klicka på "Click here to see your company´s FORMS templates" som du ser markerat med blå bakgrund:

(Klicka på bilden under för att öppna den i ett eget fönster)

Tryck sen på "New forms template":

Då kommer du in på FORMS Builder

(Klicka på bilden under för att öppna den i ett eget fönster)

Kolla vår video under för att se hur du orienterar dig runt och vad de olika byggklossarna kan göra. Det finns också egna avsnitt om de olika klossarna under videon.

(Video kommer på svenska)