Alle samlingerRegnskap og eksport
Slik eksporterer du bilag for import i Tripletex

Eksport av fakturajournal fra Drifti til import i Tripletex

Melodi Filiz avatar
Skrevet av Melodi Filiz
Oppdatert over en uke siden

Har du Tripletex som regnskapsprogram kan du lese veiledning for import av bilag i Tripletex.
Husk! Du kan også integrere Drifti mot Tripletex!

Eksportere fra Drifti:

Gå til Bedrift -> Eksport —> Fakturajournal

1. Velg ønsket periode

2. Velg formatet GBAT10

3. Fjern avhukning for Inkluder innbetalinger dersom du har KID/OCR koblet både mot Drifti og Tripletex. Rådfør deg med din regnskapsfører dersom du er usikker.

4. Eksporter fakturajournalen

Merk: Du bør ikke åpne filen som lastes ned. Hvis man åpner filen før den er importert til Tripletex kan det automatisk medføre endringer i filen. Hvis du likevel trenger å åpne filen må du manuelt kontrollere og rette endringene for å deretter eksportere som .csv-format.

Importere til Tripletex:

Gå til Bilag —> import i menyen på venstre side

Følg oppsettet som vist under:

• Tegnsett: ISO-8859-1

• Huk av på "La Tripletex generere mva-posteringene"

• Huk av på "Ekstern mva-kode "1" angir mva-koder i Tripletex uten MVA"

• Velg riktig fil

MVA-innstillinger

MVA-innstillinger i Drifti og i Tripeltex må stemme overens. Sørg for at følgende innstiller i Tripltex er valgt.

Alle bilagene ligger nå under Bilagsoversikten i menyen på venstre side

Feilmeldinger:

Kontoplan i Tripletex

Importere til Tripletex:

Gå til Regnskap —> Innstillinger i menyen på venstre side

Kontoplanen i Drifti og i Tripeltex må stemme overens. For å se eller tilpasse kontoplanen i Drifti gjøre dette inne på "Innstillinger" -> "Kontoplan".

Les mer om hvordan du tilpasser din kontoplan i Drifti her