Slik sender du dokumentasjon til kunde

Sende FDV, bilder, videoer og annen dokumentasjon til kunde pr. e-post

Christian Baar Hammerud avatar
Skrevet av Christian Baar Hammerud
Oppdatert over en uke siden

Du kan nå oversende dokumentasjon til kunde (eller andre parter) direkte fra systemet. Grunnet filstørrelse-begrensinger vil filene ikke vedlegges e-posten, men vil kunne lastes ned fra en lenke i e-posten.

Slik gjør du det

1. Gå inn på Dokumentasjon på ønsket oppdrag

2. Marker hvilke dokumentasjon du ønsker å sende

3. Trykk på Del

Her kan du velge om du ønsker å sende til kunde via e-post, eller til kundes boligmappe.
Tips! Hvis du trykker én gang i feltet hvor du skriver inn e-postadressen, vil det komme opp foreslått e-postadresse