Alle samlingerDokumentasjon og avvikshåndtering
Slik sender du dokumentasjon fra Drifti til Boligmappa

Lær hvordan du benytter deg av vår tilleggstjeneste for integrasjon mot Boligmappa

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

I Drifti kan du nå aktivere vår tilleggstjeneste for Boligmappa som gjør det enkelt å laste opp dokumenter som bilder eller FDV-dokumenter direkte i Boligmappa.
Vær oppmerksom på at dere må ha en egen avtale med Boligmappa for at integrasjonen skal fungere. Når du har opprettet en avtale, vil du motta brukernavn og passord på e-post fra Boligmappa.

Slik aktiverer du Boligmappa

Boligmappa er tilgjengelig som et tillegg i Drifti.
Tillegget finner du ved å gå til Markedsplass i sidemenyen.

Trykk på Boligmappa og Kjøp for å få tilgang til integrasjonen.

Merk - du må ha admintilgang for å kunne kjøpe tilleggstjenester.

Når dette er i orden må du logge inn i Boligmappa via Drifti for at integrasjonen skal virke.
Dette gjør du ved å gå til et oppdrag hvor det finnes dokumentasjon.
Velg listevisning og huk av på et av dokumentene og trykk på Del. Logg inn med brukernavn og passord mottatt fra Boligmappa.

Når dette er gjort, er integrasjon mot Boligmappa klar og du kan nå dele dokumentasjon i alle oppdrag🚀 Du trenger kun å logge inn én gang, alternativt på nytt dersom innloggingsdetaljer i Boligmappa endres.

Slik sender du dokumenter til Boligmappa

For å dele dokumenter fra Drifti med Boligmappa må begge av følgende punkter være OK

• Boligmappa som tilleggstjeneste er kjøpt i Drifti

• Brukernavn og passord er mottatt fra Boligmappa, og man har logget inn i Boligmappa via Drifti

Når dette er klart kan du gå til ønsket oppdrag og velge Dokumentasjon.

HUSK! Du må stå i listevisning av dine dokumenter

1. Marker de dokumentene du ønsker å dele/merk alle dokumenter

2. Trykk på Del

3. Velg Send til Boligmappa

4. Trykk på bolignavnet og sørg for å velge korrekt boenhet. (Er du usikker på hvilken enhet som er korrekt, kontakt kunde for å avklare hvilken seksjon/leilighet du skal sende til)

5. Velg profesjonsmerking

6. Trykk på Send

Øverst til venstre får du en melding om at dokumentene er delt med boligmappa

Support Boligmappa?

Dersom du opplever feil med Boligmappa eller har spørsmål til hvordan Boligmappa fungerer, må du kontakte Boligmappa direkte på e-post - kundeservice@boligmappa.no

Drifti har ansvaret for deling av dokumenter og utfører support helt til du har trykket på Send til Boligmappa og fått bekreftelse i Drifti om at dokumentene er delt.

Etter at du har trykket på Send har ikke ansatte i Drifti tilgang til - eller mulighet til å feilsøke eller besvare spørsmål om dokumenter.

Vi kan sette deg i kontakt med Boligmappa, eller du kan kontakte Boligmappa direkte.

Du kan også kontakte Boligmappa via deres skjema her.

Ofte stilte spørsmål:

Jeg har Boligmappa. Trenger jeg ny lisens?

Nei. Du må inn i Drifti for å kjøpe og aktivere funksjonaliteten under Tillegg. Se Slik aktiverer du Boligmappa og logg inn med ditt Brukernavn og Passord.

Må jeg ha lisens både hos Boligmappa og Drifti?

Ja.

Jeg finner ikke brukernavn og passord fra Boligmappa

Når du har fått opprettet avtale med Boligmappa mottar du brukernavn og passord via e-post. Denne kan brukes til pålogging f.eks på Boligmappa.

Har du ikke mottatt brukernavn og passord kan du sende en e-post til kundeservice@boligmappa.no for å få dette tilsendt på nytt.

Kan jeg logge inn i Boligmappa?

Du kan logge inn i Boligmappa for Bedrifter. Du bruker passord og brukernavn du har fått via e-post av Boligmappa.

Hvor finner jeg oversikt i Drifti over hvilke dokumenter som er delt med Boligmappa?

Du finner oversikt over delte dokumenter under dokumentasjon inne på oppdraget. Trykk på de tre prikkene til høyre for dokumentet og velg Dokumentdetaljer.