Slik oppretter du tekstmaler

Opprett og administrer tekstmaler til bruk i f.eks tilbud og SMS

Christian Baar Hammerud avatar
Skrevet av Christian Baar Hammerud
Oppdatert over en uke siden

Det er mulig å definere flere ulike standardtekster, som enkelt kan importeres inn i f.eks. et tilbud, en fakturautsendelse (e-post) eller en SMS. Navnet på teksten bør være selvforklarende, ettersom det benyttes når man senere skal velge teksten. Merk at endringer i tekster ikke vil påvirke tekster som allerede er importert inn i et tilbud.

Innholdsfortegnelse

Slik oppretter du nye maler

1. I sidemenyen, velg Bedrift

2. Trykk på Maler. Velg om du ønsker å lage tekstmal til bruk i tilbud og e-poster eller SMS-maler

3. Velg en av disse og velg +Ny mal for å opprette

Opprettelse av tekstmaler

1. Skriv inn ønsket navn på malen

2. (Valgfritt) Velg om malen skal benyttes som standard ved faktura- eller tilbudsutsendelse

3. Skriv inn ønsket innhold

4. Avslutt og lagre ved å trykke på Ok

NB! Følgende tekst vil automatisk bli lagt på ved utsendelse av faktura, og kan ikke endres:

Opprettelse av SMS-maler

1. Skriv inn ønsket navn på malen

2. Skriv inn ønsket innhold

3. Avslutt og lagre ved å trykke på Ok

NB! Det er per dags dato ikke mulig å velge en SMS-mal som standard, kun tekstmaler har denne funksjonaliteten

Slik benytter du deg av malene

Dersom du ikke har opprettet en standardmal eller ønsker å benytte en annen mal f.eks. i et tilbud eller en fakturautsendelse - kan du velge ønsket mal på følgende måte:

1. Trykk på "+"-knappen i tekstfeltet, enten ved fakturautsendelse, tilbudstekst eller SMS

2. Velg ønsket mal

Teksten vil da legge seg i tekstboks og legge seg ved i f.eks tilbud eller e-postutsendelse.

Tips! Ønsker du å se hvordan du kan effektivisere hverdagen din ved bruk av oppdragsmaler? Les her