Alle samlingerRessursplanleggingInnstillinger for ressursplanlegger
Slik oppretter du standardaktiviteter i kalenderen
Slik oppretter du standardaktiviteter i kalenderen

Se hvordan du enkelt kan opprette egne predefinerte aktiviteter til bruk i kalenderen

Jeanette Bjerklisveen Strøm avatar
Skrevet av Jeanette Bjerklisveen Strøm
Oppdatert over en uke siden

For å legge til standardaktiviteter som f.eks ferie, sykdom, legetime eller fravær i kalenderen i Drifti går du til Innstillinger i sidemenyen og velger Kalender øverst på siden.

For å legge til en ny standardaktivitet, trykk på + Ny standardaktivitet nederst til høyre og skriv inn navn på aktiviteten, f.eks Ferie.

Her kan det hukes av for om det er en heldagsaktivitet, eller skrive inn antall timer for aktiviteten.

Trykk på Ok for å lagre.