Alle samlingerDokumentasjon og avvikshåndtering
Slik oppretter du avvik for din bedrift

Se nærmere på bedriftsavvik

Oppdatert over en uke siden

For å opprette et nytt avvik for din bedrift går du til Bedrift i sidemenyen. Under Bedriftsdokumentasjon trykker du på valget + Dokumentasjon oppe til høyre og velger Nytt avvik.

I avviket må det lages en tittel for avviket, samt en årsak/beskrivelse og dato for avviket. På høyre side kan du laste opp vedlegg som f.eks. bilde av avviket.

Du kan også legge til hvordan avviket eventuelt er håndtert.

Trykk Lagre når du har lagt til all informasjon.

Ønsker du å lukke ditt avvik?
Under Behandling kan du legge til informasjon om forebyggende tiltak som er gjort og samtidig sette en ansvarlig medarbeider.
Når dette er gjort kan du trykke Lukk avvik.