Alle samlingerDokumentasjon og avvikshåndtering
Slik reviderer du dine bedriftsdokumenter

Husk å revider dine dokumenter jevnlig

Oppdatert over en uke siden

Revisjon av dokumenter er viktig for at du til enhver tid har en oppdatert dokumentasjonsdatabase.

Husk derfor at du jevnlig må gjennomgå og foreta nødvendige rettelser og forandringer i din bedrifts dokumentasjonsbase.

Du vil i Drifti ha to fremgangsmåter for å revidere dokumenter -

1. Revidere ett og ett dokument

Gjennomføre en endring i dokumentet og merke dette som revidert

2. Revidere flere dokumenter samtidig

Brukes gjerne når man ikke har gjort endringer i sine dokumenter og fortsetter med samme praksis som tidligere, eller når man laster ned nye dokumenter man ønsker å gjøre klar for sin bedrift.

Slik reviderer du et enkelt dokument

Gå til Bedrift og Bedriftsdokumentasjon for oversikt over dine dokumenter.

Her går du inn på dokumentet du ønsker å endre og gjennomfører nødvendig endring.
Når endring er gjennomført trykker du først på Lagre. Trykk så på de tre prikkene og velg Ny revisjon.

Revider flere dokumenter samtidig

I oversiktsbildet for dine dokumenter, markerer de dokumenter du ønsker å revidere. Trykk på valget Revider dokumenter som vist på bildet under.

Her vil du kunne endre dato for revisjon før du trykker på Revider dokumenter.

Tilbake i oversikten vil du nå se dato for når revisjon er gjennomført.