Hoe kan ik mijn bedrijfsgegevens bijwerken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het up-to-date houden van uw bedrijfsgegevens is cruciaal, vooral als het gaat om het genereren van nauwkeurige facturen. Op het EEVEE Business-platform kunt u eenvoudig uw bedrijfsgegevens bijwerken, die automatisch worden weergegeven op alle toekomstige facturen. Volg de onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat uw informatie actueel is.

Stapsgewijze handleiding om uw bedrijfsinformatie bij te werken

1. Log in op uw EEVEE Business-account:

2. Navigeer naar 'Instellingen' - Plan & Facturering.

• Zodra u bent ingelogd, vindt u het navigatiemenu aan de linkerkant van uw dashboard.

• Klik op 'Instellingen' om toegang te krijgen tot uw accountinstellingen en klik op 'Plan & Facturering'.

3. Klik om de entiteit te openen waarvoor u wijzigingen wilt aanbrengen:

• Zoek binnen de Instellingen-pagina naar een sectie met de label 'Factureringsgegevens'.

• Klik op de entiteit om uw huidige bedrijfsgegevens te bekijken en te bewerken. Er wordt een zijpaneel geopend.

4. Bewerk uw bedrijfsgegevens:

• U ziet een overzicht van alle huidige gegevens, zoals Juridische Naam, BTW-nummer en andere relevante informatie.

• Klik op de knop 'Bewerken' onderaan om de bewerkingsmodus te openen.

• Voer de gegevens in die moeten worden bijgewerkt.

5. Sla uw wijzigingen op:

• Nadat u de nodige velden hebt bijgewerkt, scrolt u naar de onderkant van de pagina.

• Klik op de knop 'Opslaan' om uw wijzigingen toe te passen.