Team verwijderen

Wil je een team verwijderen? Lees hieronder hoe je dit doet.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg deze stappen om een team te verwijderen:

1. Navigeer bovenaan naar 'Team'.

2. Selecteer onderaan het team dat je wilt verwijderen.

3. Klik dan op 'Teaminstellingen'.

4. Klik op 'Verwijderen'.

Als je een team wilt verwijderen, kan dat enkel als er geen shifts meer in de planning van dit team staan. Zolang er nog wel shifts in de planning van dit team staan, is het niet mogelijk om dit team te verwijderen. Kan je de shifts niet verwijderen, dan is dat omdat er ook uren aan verbonden zijn. Je kan de uren in de urenregistratie overzetten naar een ander team en dan de shifts verwijderen. Zijn er te veel oude shifts, dan kan je ook aan support vragen om een team te verwijderen.

āš ļø Let op: Hou er rekening mee dat het verwijderen van een team effect heeft op de uren en saldo's van je teamleden. Denk dus twee keer na voor je een team gaat verwijderen.