Weergave: Rooster per team

In Eitje kan je ervoor kiezen om je rooster te maken per team of per teamlid. Lees in dit artikel meer over het rooster per team.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lees eerst het artikel over de basis van het rooster. Je kan het rooster op verschillende manieren bekijken, afhankelijk van wat je wilt zien.

Wanneer kies je voor deze weergave?

• Je wilt weten hoe de planning van Team bediening eruit ziet.

• Je wilt weten hoeveel uren er gepland staan voor een bepaald team.

• Je wilt een overzicht van alle shifts in de keuken.

• Je wilt de planning van twee vestigingen onder elkaar zien staan.
    ā€‹

Dit artikel behandelt de specifieke functionaliteiten van deze weergave.

Teams (1)

Toon (3)

Teams

Je teamleden zijn onderverdeeld in teams. Bij de teaminstellingen kan je een kleur voor het team kiezen, zodat je de verschillende teams van elkaar kan onderscheiden op het rooster. Nu kan je beginnen met shifts aanmaken voor de verschillende teams.
ā€‹
ā€‹

Voorspelling omzet

Indien je deze toonoptie hebt aanstaan, krijg je onderaan het rooster de omzetvoorspelling te zien. In Eitje is het rooster altijd een verwachting van een bepaalde dag. De daadwerkelijk behaalde resultaten vind je in de urenregistratie. Hier lees je alles over de omzet in Eitje.
ā€‹
ā€‹

Toon

Onder de knop 'Toon' kan je aan- en uitzetten wat je wel of niet in je rooster wilt zien.
ā€‹

• Beschikbaarheid: Je krijg je de beschikbare en onbeschikbare teamleden voor een dag onder elkaar te zien. Deze kan je dan slepen naar een shift.

• Omzet: Indien je de omzet aanzet, zie je onderaan het rooster de omzetvoorspelling.

• Rij met events: Bovenaan krijg je een rij met events te zien met naam en tijd.

• Weersvoorspelling: Dit toont de weersvoorspelling voor de geselecteerde locatie.

āš ļø Let op: De weersvoorspelling is voor maximaal tien dagen in de toekomst te zien.

• Improductieve rij: Door deze optie aan te zetten, krijg onderaan je een rij te zien met alle afwezige teamleden en de reden van afwezigheid: ziekte of verlof.
    ā€‹
    ā€‹

• Opmerkingen: Indien er een opmerking is toegevoegd bij de shift, dan is deze zichtbaar in het rooster.
    ā€‹

• Type shift: Als er een type shift is gekozen bij het maken van de shift, dan wordt dit weergegeven in het rooster.
    ā€‹

• Ruilverzoeken: Als er een ruilverzoek is aangemaakt voor een bepaalde shift, dan zie je een icoontje naast de shift.
    ā€‹