Handleiding: Admin - Instellingen aanpassen

De instellingen zorgen ervoor dat alles gaat zoals jij dat wilt. Stel deze dus zeker correct in.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als admin heb je ook toegang tot alle instellingen. Je kan deze ook aanpassen zodat alles werkt zoals jij dat wilt.

Je vindt de instellingen door rechtsboven op het menu te klikken > Vestigingsinstellingen.

Laten we even kijken naar de belangrijkste instellingen:

Planningsinstellingen

Deze instellingen gaan over het rooster. Hier kan je je eigen shifttypes maken. Verder kan je hier ook aangeven of het oppakken van open shifts en ruilverzoeken automatisch mogen gebeuren, zonder jouw goedkeuring. Klik hieronder om meer te lezen:

Beschikbaarheidsinstellingen

Deze instellingen gaan over de beschikbaarheid. Je kan hier aangeven of je de beschikbaarheidsfunctie wilt gebruiken en wat de standaard beschikbaarheidswaarde is. Klik hieronder om meer over deze instellingen te lezen:

Instellen van de beschikbaarheidsperiode

Hier geef je aan hoeveel dagen van te voren de beschikbaarheid automatisch sluit. Dit is handig om te voorkomen dat teamleden zich op het laatste moment nog op onbeschikbaar zetten. Lees hier hoe je dit instelt:
ā€‹
ā€‹

Instellingen urenregistratie

Indien je de urenregistratie uitzet, kom je in het Eitje Intropakket terecht en kan je dus ook heel wat features niet gebruiken. Het is belangrijk dat je de instellingen voor de urenregistratie goed instelt. Hoelang teamleden bijvoorbeeld hebben om hun uren door te geven, hoe laat de nieuwe dag begint, en of teamleden hun eigen uren mogen doorgeven of aanmaken. Lees er hier meer over:

Dit zijn alvast de belangrijkste instellingen, maar er zijn er nog meer. Zo kan je je vestiging helemaal aanpassen aan je wensen. Lees hier wat je nog meer kan instellen.