Open shifts oppakken

Indien je manager dit toelaat, kan je je ook opgeven om een open shift op te pakken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je manager deze functie gebruikt, kan je open shifts oppakken. Een open shift is een shift waar nog geen teamlid voor is ingepland, jij kan die dus oppakken als het je uitkomt. Je moet wel aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Je moet onderdeel zijn van het team van de shift of dezelfde functie hebben.

• Je mag nog niet ingepland zijn op het moment van de open shift.

Je kan open shifts enkel oppakken via de app. Je vindt ze op twee plekken:

1. Bij 'Verzoeken' > Ruiloverzicht > Inbox > klik op het verzoek.

2. Bij 'Shifts' > Rooster > op de dag met de open shift > klik op de shift.

Indien de manager ook notificaties hierover verstuurt, krijg je een melding over een open shift.