Kyselyiden lisäasetuksia
Miten lisätä metadataa mittauspisteisiin

metadata, tiedon rikastuttaminen metadatan avulla, mittauspiste

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Feedbackly-työkalun avulla voit lisätä metadataa palautteeseen ja siten kerättyyn dataan. Tämä auttaa sinua segmentoimaan palautetta, tunnistamaan käyttäjiä, lisäämään tapahtumien tietoja; tai mitä tahansa mieleesi tulee!

Jos haluat tietää miten lisätä metadataa kyselyihin, niin lue ohjeita täältä. Jos haluat tietää miten lisätä metadataa mittauspisteisiin jatka lukemista.

Miten lisätä metadataa mittauspisteisiin:

1. Mene Mittauspisteet-näkymään taustahallinnan vasemmasta reunasta

2. Valitse mittauspiste, johon haluat lisätä metadataa ja paina mittauspisteen nimeä.

3. Mittauspisteen tiedot avautuvat uuteen näkymään, josta näet valittavissa olevat muokkausvaihtoehdot. Klikkaa "Liitä metadataa".

4. Liitä metadataa, jonka haluat lisätä mittauspisteelle, tai muokkaa vastauksiin jo liitettyä metadataa. Lisää metatunnisteet eli "Key" ja "Value", kuten esimerkiksi Key: Palvelu ja Value: Asiakaspalvelu. Voit lisätä monta metatunnistetta yhdelle kanavalle klikkaamalla "Lisää uusi".

5. Muista lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset.