Digitaaliset mittauspisteet
SMS-kampanjan ajastaminen ja toistuvan kampanjan luominen

kampanja, ajasta, viive, SMS, tekstiviesti

Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet luonut SMS-kampanjasi, voit ajoittaa kyselyn lähettämisen myöhemmäksi, tai luoda toistuvan kampanjan.

1. Kun olet valinnut Ajasta kysely julkaistavaksi myöhemmin, siirry eteenpäin joko tekstiviestikyselyn lähettämisen tai toistuvan kampanjan asettamiseen

2. Jos valitsit kyselyn ajastamisen, aseta vain päivämäärä ja kellonaika ja siirry sitten vahvistussivulle. Kun olet varmistanut, että kaikki asetukset ovat kunnossa, siirry kohtaan Käynnistä. Kyselysi lähetetään sitten ajoitettuun aikaan

3. Jos päätät perustaa toistuvan kampanjan, valitse toistuva kampanjavaihtoehto ja valitse kuukausittain tai viikottain

4. Valitse viikkokampanjassa viikonpäivä, jona haluat kyselyn lähtevän, ja aseta aika

5. Valitse kuukausikampanjassa kuukauden päivä ja aika

6. Tämän jälkeen voit siirtyä vahvistussivulle ja kun kaikki on asetettu, julkaise kysely. Tämän jälkeen kyselysi lähetetään toistuvasti asetuksiesi mukaisesti