Digitaaliset mittauspisteet
Sähköpostikampanjan ajastaminen ja toistuvan kampanjan luominen
Sähköpostikampanjan ajastaminen ja toistuvan kampanjan luominen

Ajastettu, myöhemmin,

Michaela Isaksson avatar
Tekijä: Michaela Isaksson
Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet luonut sähköpostikampanjasi, voit joko ajastaa kyselyn julkaisun myöhempään ajankohtaan tai luoda toistuvan kampanjan.

1. Kun olet valinnut Ajasta kysely julkaistavaksi myöhemmin, siirryt eteenpäin joko ajoittamaan sähköpostikyselyn lähettämisen tai määrittämään toistuvan kampanjan.

2. Jos valitset kyselyn ajoittamisen, aseta vain päivämäärä ja kellonaika ja siirry sitten vahvistussivulle. Kun olet varmistanut, että kaikki asetukset ovat kunnossa, siirry kohtaan Julkaise. Kyselysi lähetetään ajoitettuun aikaan valittuna päivänä.

3. Jos päätät perustaa toistuvan kampanjan, valitse toistuva kampanjavaihtoehto ja valitse joko kuukausittain tai viikossa.

4. Valitse viikkokampanjassa viikonpäivä jona haluat kyselyn lähtevän, ja aseta aika.

5. Valitse kuukausikampanjassa kuukauden päivä ja aika.

6. Tämän jälkeen voit siirtyä vahvistussivulle ja kun kaikki on asetettu, siirry kyselyn julkaisuun, ja kyselysi lähetetään toistuvasti asetustesi mukaisesti.

Mittauspisteet-näkymästä Sähköpostikampanjat-välilehdellä voit tarkastella kampanjan toimitus-, avaus- ja vastausprosentteja.