Digitaaliset mittauspisteet
Kyselyiden ajastaminen ja toistuvan kampanjan asetukset

ajastettu, myöhemmin, toistuva, SMS, email, sähköposti

Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet luonut kampanjasi, voit ajastaa kyselysi julkaistavaksi myöhemmin - tai perustaa toistuvan kampanjan.

1. Kun olet valinnut "Ajasta Kysely Julkaistavaksi Myöhemmin",  siirry eteenpäin joko ajastamaan kyselyn julkaisu tai määrittämään toistuvan kampanjan

2. Jos valitset "Ajasta Kysely Julkaistavaksi Myöhemmin", aseta vain päivämäärä ja aika ja siirry sitten seuraavaan vaiheeseen "Vahvistus". Kun olet varmistanut, että kaikki asetukset ovat kunnossa, siirry kohtaan "Julkaise". Kyselysi julkaistaan sitten ajoitettuun aikaan

3. Jos päätät perustaa toistuvan kampanjan, valitse toistuva kampanjavaihtoehto ja valitse kuukausittain tai viikossa

Huomaathan, että toistuva kampanja on mahdollinen vain tekstiviesti- ja sähköpostikampanjoille.

4. Valitse viikkokampanjassa viikonpäivä, jonka haluat kyselyn lähettävän, ja aseta aika

5. Valitse kuukausikampanjassa kuukauden päivä ja aika

6. Tämän jälkeen voit siirtyä "Vahvistus"-vaiheeseen. Kun kaikki asetukset on asetettu, siirry "Julkaise"-sivulle - tämän jälkeen kyselysi lähetetään myöhemmin tai toistuvasti asetuksesi mukaisesti