Kyselyjen julkaiseminen palautelaitteeseen

iPad, iOS, kysely äppi, kysely ohjelma

Päivitetty yli viikko sitten

Jos kirjauduit sisään verkkosivustomme kautta:

1. Kirjaudu Feedbacklyn "Hallintapaneliin"

2. Siirry "Hallintapanelissa" kohtaan "Kerää" ja siitä kohtaan "Kyselyt"-näkymään

3. Valitse joko:

• Olemassa oleva kysely

• "Uusi Kysely" (löydät täältä ohjeita kyselyn luomiseen), TAI

• Kopioi jo voimassa oleva kysely ja muokkaa sitä (löydät täältä ohjeita kyselypohjien käyttämiseen)

4. Klikkaa "Julkaise Kysely" näytön oikeasta yläkulmasta

5. Valitse "Feedbackly palautelaite" mittauspisteeksi

6. Klikkaa alapalkissa olevaa vihreää nuolta, joka siirtää sinut seuraavan vaiheeseen

7. Valitse "Valitse Mittauspisteet" -vaiheessa oikea palautelaite (esim. Kassa palautelaite 1) ja klikkaa vihreää nuolta

Jos et ole luonut vielä uutta mittauspistettä, valitse Mittauspisteet-välilehti sekä Terminaali-näkymän sivun oikealta 'Uusi mittauspiste'.

8. Valitse "Julkaisu Aikataulu" -vaiheessa, haluatko julkaista kyselyn heti vai ajastaa kyselyn julkaistavaksi myöhemmin. Lue lisää kyselyn julkaisun ajastamisestä täältä

9. Siirry "Vahvistus"-sivulle näytön alareunasta. Kirjoita tällä sivulla löytyvä valtuuskoodi muistiin

10. Klikkaa "Julkaise Nyt" niin kysely latautuu laitteellesi.