Kyselyn julkaisu, kun olen kirjautunut sisään Feedbackly iPad-sovelluksen kautta
Kyselyn julkaisu, kun olen kirjautunut sisään Feedbackly iPad-sovelluksen kautta
Michaela Isaksson avatar
Tekijä: Michaela Isaksson
Päivitetty yli viikko sitten

1. Kirjaudu Feedbacklyn Hallintapaneliin

2. Siirry Kerää-välilehdelle ja eteenpäin Kyselyiden hallinta-näkymään

3. Valitse Luo uusi kysely ja nimeä kyselysi

4. Kun olet luonut kyselyn, voit siirtyä eteenpäin oikean yläkulman Julkaise kysely-kohdassa

5. Valitse mittauspiste Feedbackly Palautelaite

6. Klikkaa vihreää nuolta sivun alalaidassa jatkaakseesi

7. Jos et ole vielä luonut mittauspisteitä, Valitse Mittauspisteet sivu on tyhjä ja et voi jatkaa ennen kuin olet luonut vähintään yhden mittauspisteen

8. Valitse vähintään yksi mittauspiste, ja klikkaa vihreää nuolta jatkaaksesi

9. Voit julkaista kyselyn heti, tai ajastaa sen julkaistavaksi myöhemmin

10. Valitse Julkaise kysely

11. Lataa Feedbackly iPad-sovellus iPadille App Storesta

Huomaathan, että sovellus on saatavilla vain iPadille. Sovelluksesta "Feedbackly Customer Survey" voit lukea lisää täältä (englanniksi)

12. Kirjoita mittauspisteen valtuutuskoodi iPadin Feedbackly-ohjelman valtuutuskoodikenttään

13. Kyselysi on nyt julkaistu iPadissa