Feedbacklyn palautelaite

palautelaite, iPad, palauteteline

Päivitetty yli viikko sitten

Voit joko vuokrata Feedbacklyn palautelaitteen kilpailukykyiseen hintaan tai käyttää omaa palautelaitetta.

Jos haluat vuokrata Feedbacklyn palautelaitteen, voit olla meihin yhteydessä chatin kautta tai jättämällä yhteystietosi tästä osoitteesta niin myyntitiimimme ottaa sinuun yhteyttä.

Jos haluat käyttää omaa palautelaitetta, tulee sinun ladata ilmainen Feedbackly-sovellus, jotta voit luoda oman mittauspisteen. Sovelluksen asennus on helppoa ja se vie vain muutaman minuutin.

Lisätietoja Feedbacklyn hinnoittelusta löytyy täältä

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää Feedbackly palautelaitteista, ole yhteydessä meidän asiakastukeen support@feedbackly.com niin autamme asian kanssa.