Yhteystietolistat

metadata, sähköposti, email, sms, tekstiviestit, kieltolista, unsubsribe, lähetyslista,

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Yhteystietolistat

Jos et ole vielä tehnyt omaa yhteystietolistaa, voit ladata valmiin mallin täältä.

Voit hyödyntää yhteystietolistoja sähköposti- ja tekstiviestikampanjoissa. Pääset tarkastelemaan omia listojasi Mittauspisteet-näkymän Yhteystietolistat-välilehdellä.

Kun klikkaat jo luotua yhteystietolistaa, pystyt muokkaamaan listan yhteystietoja, viemään kaikki yhteystiedot CSV:ksi, muokkaamaan kyselyn ulkonäköä sekä tietosuojaselostetta. Voit myös lisätä oman logon.

Lisäksi, tältä sivulta voit lisätä yhteystietoja Lataa yhteystietoja-painikkeesta. Halutessasi voit poistaa useamman valitun yhteystiedon Massatoiminnot-painikkeesta, tai poistaa yksittäisiä yhteystietoja roskakoripainikkeesta sivun oikeasta laidasta.

Metadata

Voit myös rikastaa palautteen laadun liittämällä metadataa yhteystietolistaan. Täältä voit lukea enemmän metadatasta.

Huom: kun lisäät metadataa sisältävän yhteystietolistan Feedbacklyn dashboardiin, pääsarake muuttuu automaattisesti aakkosjärjestykseen, ensimmäistä email-saraketta lukuunottamatta.

Muista lopuksi tallentaa tehdyt muutokset!

Kieltolista

Kieltolistan avulla voit tarkastella, poistaa ja ladata yhteystietoja henkilöistä jotka ovat kieltäytyneet vastaanottamasta sähköpostia teiltä.

Kieltolistan löydät Kerää, ja Mittauspisteet välilehtien alta, sieltä löydät kohdan Yhteystietolistat ja valitset Kieltolista.

Kieltolista näyttää kaikki henkilöt ja sähköpostiosoitteet jotka ovat kieltäytyneet vastaanottamasta sähköpostia teiltä ja milloin kielto on astunut voimaan.

Huomaathan että jos poistat SMS yhteystietolistan joka sisältää metadataa ennen kuin vastaaja on antanut palautetta, niin myös metadata katoaa eikä ole enää saatavilla.

Jos haluat poistaa yhteystiedot (olettaen ettet tarvitse käyttäjätietoja) niin voit poistaa ne massatoiminnolla, kunhan et poista koko yhteystietolistaa.