Kyselyiden lisäasetuksia
SMS-kyselyn asettaminen usealla kieliversiolla

käännös, käännökset, kieliversio, kieliversiot, sms kampanja kieliversioilla, sms, sms-kampanja, kieliversion asetukset

Michaela Isaksson avatar
Tekijä: Michaela Isaksson
Päivitetty yli viikko sitten

Feedbacklyn uuden kieliversio-ominaisuuden avulla voit luoda ja lähettää SMS-kyselyn usealla eri kieliversiolla. Tämän ominaisuuden myötä sinun ei tarvitse luoda useaa eri SMS-kampanjaa eri kielille, vaan voit hyödyntää yhtä kampanjaa/SMS-pohjaa usealle eri kielelle.

Kysely lähetetään vastaanottajalle metadatasta löytyvän kielen mukaan.

Seuraa näitä askelia luodaaksesi kieliversioidun kampanjan:

1. Aloita luomalla kysely. Suosittelemme lisäämään samat kielet kyselyyn, kuin mitä olet lisäämässä kieliversioina SMS-viestipohjaan.

2. Kun kyselysi on valmis, sinun tulee julkaista kysely oikeasta yläkulmasta, ja sen jälkeen valita mittauspisteeksi SMS-kampanja.

3. Seuraavassa vaiheessa on aika luoda tekstiviestin sisältö, ja lisätä kieliversiot joita haluat SMS-kampanjassa käyttää. Klikkaa muokkaa-ikonia oletuskielen vierestä, jonka jälkeen voit valita haluamasi kielet avautuneesta valikosta.

4. Kun olet valinnut kielet, voit lisätä sisällön erikseen jokaiseen kieliversioon klikkaamalla sen lipun kuvaketta jota olet muokkaamassa.

Huomaa, että kun olet lisännyt sisällön, voit tallentaa pohjan myöhempää käyttöä varten klikkaamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna viestipohja-painiketta. Näin pääset helposti myöhemmin käyttämään ja muokkaamaan viestipohjaa klikkaamalla Lataa viestipohja. Tämä säästää aikaa ja nopeuttaa tekstiviestikyselyiden lähetystä myöhemmin.

Kieliversioidussa kampanjassa jokaisen kieliversion viestipohja tulee tallentaa erikseen.

5. Muista myös lisätä yhteystietolistan vastaanottajista kampanjaasi.

Tärkeä vaihe kieliversioidun kampanjan luomisessa;

Jotta kieliversiot toimivat tarkoituksenmukaisesti, sinun tulee lisätä 'sLanguage'-sarake yhteystietolistaan ja käyttää kielikoodeja näiden arvojen mukaisesti.

Lue lisää metadatan lisäämisestä SMS-kampanjaan tämän artikkelin kohdasta

"3. Metatietojen lisääminen tekstiviestien ja sähköpostilistojen yhteystietojen kautta".

Yleistä tietoa SMS-kampanjan luomisesta löydät myös täältä.