Uudistunut navigointipalkki

navigointi, kokoontaitettava, ikoni, kerää, analyysi, toimi

Päivitetty yli viikko sitten

Järjestimme navigointipalkin uudelleen käyttäjäystävällisemmän tuotenavigoinnin kannalta ja Feedbacklyn käytön selkeyttämiseksi. Navigointipalkki on nyt kokoontaitettava, jotta saat enemmän tilaa näytöllä palautteen analysointiin.

1. Kerää

Kerää-osiosta löytyy Kyselyt ja Mittauspisteet, jotta voit kysyä oikeita kysymyksiä oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, kerätäksesi tarvitsemasi palautteen.

2. Analysoi

Analysoi-osiossa voit todella perehtyä kerättyyn palautteeseen ja käyttää Analytiikka ja Asiakaspolut-ominaisuuksia oppiaksesi kuka ostaa, kuka lopettaa asiakkuutensa, kuka selaa, kuka lähtee ja miksi - kaikki reaaliajassa.

3. Toimi

Toimi-osiosta löytyy Hälytyssäännöt, joiden avulla voit määrittää tehokkaita automaattisia hälytyssääntöjä jotka laukeavat tietyntyyppisestä palautteesta.

4. Käyttäjäprofiili

Käyttäjäprofiilista löydät Organisaatiot-osion, jonka avulla voit vaihdella nopeasti käytettävissä olevien organisaatioiden välillä. Asetukset-kohdasta pääset tarkastelemaan ja hallinnoimaan Käyttäjän profiiliin ja Organisaatioon liittyviä asioita.