Pikaohje kyselyn julkaisuun

julkaisu, kyselyn julkaisu, kysely, aktiivinen,

Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet luonut kyselyn sinun tulee seuraavaksi julkaista se mittaupisteeseen.

1. Valitse ensin kysely jonka haluat julkaista, ja klikkaa seuraavaksi sivun yläkulmasta Julkaise kysely.

2. Valitse mittaupiste johon haluat julkaista kyselyn; Palautelaite, Linkki/QR-koodi, Verkkoliitännäinen, Sähköpostikampanja ja SMS-kampanja.

Kun olet valinnut mittauspisteiden tyypin, paina vihreää painiketta sivun alareunasta.

Voit käyttää olemassa olevaa mittauspistettä (tai riippuen mittauspisteestä luoda uuden). Jos luot uuden mittauspisteen, anna sille nimi ja valitse organisaation tiimi, johon haluat luoda mittauspisteen. Paina sitten nuolta alakulmasta.

3. Tee valinnat kyselyn julkaisun aikataululle

4. Vahvista valinnat ja olet valmis!