Digitaaliset mittauspisteet
Sähköpostikyselyn upotus omaan sähköpostityökaluun

Sähköposti, sähköpostikampanja, upotus, sähköpostin upotus, ulkoasun muokkaus, kustomointi, hubspot, salesforce

Michaela Isaksson avatar
Tekijä: Michaela Isaksson
Päivitetty yli viikko sitten

Voit lähettää Feedbacklyn kyselyitä myös oman sähköpostityökalun, kuten Salesforcen tai Hubspotin, avulla. Tämä onnistuu upottamalla Feedbacklyn HTML-pohjan käyttämääsi sähköpostipohjaan. Upotuksen jälkeen kaikki kampanjan kautta tulleet palautteet ovat analysoitavissa Feedbacklyn taustahallinnassa.

Kyselyn upottaminen omaan työkaluun mahdollistaa myös sähköpostikyselyn visuaalisen muokkauksen, sillä suurimmassa osassa sähköpostityökaluja sekä CRM-järjestelmiä visuaalinen mukautus onnistuu työkalun sisällä.

Kyselyn upottaminen mahdollistaa myös palautteiden rikastuttamisen metadatan avulla. Voit lisätä metadatana esimerkiksi vastaajan iän, kotikaupungin, tai mitä tahansa muuta tietoa joita sinulla on asiakkaasta. Rikastuttamalla dataa voit helposti segmentoida palautteet ja oppia tuntemaan asiakkaasi paremmin. Palautteen rikastaminen antaa tällöin arvokkaamman tavan verrata eri muuttujien suorituskyky- ja asiakaskokemusmittareita.

Esimerkkejä personoiduista tokeneista (metadatasta), joita voit lisätä palautteeseen:

käyttäjäID (tiketin pyytäjän ID)

käyttäjäNimi (tiketin pyytäjän nimi)

lippuID (tiketin ID)

Prioriteetti (prioriteettitaso, jonka palvelutiimi on asettanut tiketille)

MääritysRyhmä (tiketin tyyppi/ryhmä)

AgenttiID (tiketistä vastaava henkilö)

ResoluutioAika (aikaleima kontaktin ja resoluution välillä)

Ole meihin yhteydessä chatin kautta tai sähköpostitse support@feedbackly.com ja autamme HTML-pohjan lisäämisessä!