Kyselyiden lisäasetuksia
Julkaise sähköposti- tai SMS-kampanja API-toimintona

sähköpostikampanja, sms-kampanja, API-toiminto

Siiri Permanto avatar
Tekijä: Siiri Permanto
Päivitetty yli viikko sitten

Joissain tapauksissa saatat haluta julkaista sähköposti- tai SMS-kampanjasi API-toimintona triggeröidäksesi kyselyn tietyillä ehdoilla. Näin se tapahtuu!

Siirry ensin Kyselyt-välilehdelle, ja klikkaa Julkaise kysely. Siirry valitsemasi kyselyn julkaisuun klikkaamalla kyselyn nimen viereistä Julkaise-painiketta. Valitse joko sähköposti- tai SMS-kampanja, ja siirry sivun alareunasta eteenpäin kampanjan asetuksiin. Täytä kampanjan tiedot normaaliin tapaan, ja siirry edelleen kyselyn julkaisuun.

Julkaisun aikataulusta valitse Ajasta kysely julkaistavaksi myöhemmin. Tämän jälkeen valitse vaihtoehdoista API-toiminto, ja näin olet valmis julkaisemaan kampanjasi API-toimintona.

Kun esiin tulee seuraava näkymä, kyselysi on onnistuneesti julkaistu! Tärkeää tässä näkymässä on huomioida, että API Endpoint id pitää kopioida raketin alta ja ottaa muistiin, sillä siihen ei pääse käsiksi enää myöhemmin.

Teknisen dokumentaation aiheesta (englanniksi) löydät täältä.