Hoe blokkeer je een speler

Hoe kan ik een speler blokkeren?

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is gelukkig heel simpel om een speler te blokkeren in de Playtomic app:

• Ga naar het profiel van de speler die je wilt blokkeren, klik op de 3 puntjes rechts bovenaan en je zult zien staan ¨blokkeren¨.

• Om een speler te deblokkeren of om de lijst te bekijken met alle geblokkeerde accounts kun je teruggaan naar je eigen profiel, klik op de 9 bolletjes in de rechts bovenaan (instellingen), privacy instellingen > Geblokkeerde accounts.

💬 Mocht je vraag niet beantwoordt zijn neem dan contact op met onze live-chat!