Reda Mera
Introduktion till Reda Mera

Reda Mera är vårt premiumpaket innehållande liter mer avancerade funktioner.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Reda Mera är en tilläggstjänst för de som behöver lite mer avancerade funktioner i Reda. I dagsläget har vi Radattest , Radtolkning och artiklar som tillhör Reda Mera. Ni som använder Fortnox har möjlighet att registrera artiklar på era fakturor.

Ok, en snabb Q&A också:

Varför introducerar ni Reda Mera, hade ni inte bara kunnat lägga in det i vanliga Reda?

För det första har vi som vision att Reda ska vara enkelt. Och Reda är fortsatt enkelt, men de funktioner vi nu introducerar är ändå lite mer avancerade och inte för alla. Därför har vi valt att lägga det som ett tillval. Behöver man inte det är det bara onödigt att grumla bilden med det.

Pengen? Vad kostar det?

När man har aktiverat Reda Mera tillkommer ingen extra kostnad men däremot så kommer det bli dubbla kostnaden för de dokument som använder Reda Mera. Exempelvis om ni använder Radtolkning på ett dokument så kommer det dokumentet att kosta som två dokument. Notera att det fortsatt inte utgår någon kostnad per användare. Vi tar ut en kostnad för det då de här prylarna kräver sin utveckling och sitt underhåll. För de som verkligen ser nyttan med det så är pengen, i stil med övriga Reda, oerhört rimlig. Kontakta gärna oss om det är något du undrar över gällande kostnaden!

Kommer Reda bli dyrare nu?

Nej nej. Reda som du känner det idag kommer inte kosta mer pengar. Har du dock behov av de lite mer avancerade funktionerna som Reda Mera innehåller, ja då tillkommer det en mindre månadskostnad.

Jaha, kommer ni lägga allt under Reda Mera framöver?

Absolut inte. Reda kommer vidareutvecklas med fler funktioner kontinuerligt framöver. De enklare funktionerna av allmän nytta kommer inte ligga under Reda Mera. De lite mer avancerade däremot, som inte är för alla, de har med Reda Mera nu ett hem.

Du slår på Reda Mera under Inställningar ⇒ Reda Mera.

Har du några frågor? Tveka då inte att höra av dig!