FAQ
Ta bort ett bolag

Hur du som byråadministratör tar bort ett bolag från byrån

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns möjlighet att ta bort bolag från din byrå om du är byråadministratör i Reda.

Ta bort ett bolag

När du vill ta bort ett bolag från din byrå i Reda så ska du först och främst klicka dig in på det bolaget. Väl där så går du till inställningar ⇒ Företag och scrollar längst ned på sidan.

Längst ned hittar du en röd knapp för "Ta bort". Klickar du på den så kommer du få upp en dialogruta med fler steg att genomföra.

Här måste du sedan fylla i organisationsnumret för det bolaget som du vill ta bort och får även möjlighet att skriva en kommentar för varför bolaget tas bort från Reda.

När du har fyllt i all information klickar du på "Ta bort".

När du har genomfört dessa steg så kommer bolaget att vara helt borta från Reda.