layout.skip_to_main_content
Alle collectiesDe functie Autocharge
Autocharge compatibiliteit
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Na een snelle installatie kunnen gebruikers met de Autocharge-functie hun voertuig gewoon aansluiten op een Electra oplaadpunt om hun laadsessies te starten.

⚙️ Identificatie van het voertuig

Om Autocharge te laten werken, moet je je voertuig invoeren in de app en controleren of het compatibel is met Autocharge. Dit betekent dat een van zijn ID's, de VID, permanent en uniek moet zijn.

Sommige autofabrikanten leveren hun voertuigen alleen met een willekeurige VID. Helaas zijn deze niet compatibel met Autocharge.

💡De compatibiliteit van voertuigen valt daarom buiten de controle van Electra.

🚙 Hoe weet ik of een voertuig compatibel is?

Om de functie in de app te kunnen gebruiken, moet je het voertuigmodel en de versie invoeren.

✅ Zodra je voertuig is toegevoegd, krijg je een blauwgekleurde boodschap die zegt dat Autocharge kan worden ingesteld.

❌ Als de blauwgekleurde boodschap niet verschijnt, betekent dit dat het toegevoegde voertuig niet compatibel is met Autocharge.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com ⚡️