layout.skip_to_main_content
Autocharge activeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

🔁 Autocharge activeren

Om Autocharge als suggestie te krijgen en te activeren in de app, moeten het voertuigmodel en de versie worden ingevuld.

💳 Selecteer de betaalmethode die u wilt koppelen aan Autocharge

Nadat je op Automatisch opladen activeren hebt geklikt, wordt de pagina voor het selecteren van de betaalmethode geopend.

U kunt een bestaande kredietkaart selecteren of een nieuwe toevoegen 👇

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com