layout.skip_to_main_content
Alle collectiesDe functie Autocharge
Koppel een voertuig met Autocharge
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dankzij deze koppelingsfase kan het voertuig worden herkend (via de informatie die het tijdens het opladen aan het laadstation doorgeeft) en kan het worden gekoppeld aan een Electra-account en de ingevoerde betaalmethode 🤓

💡 Deze stap is niet verplicht voor alle voertuigen.

Zodra Autocharge is geactiveerd in de app, moet deze worden aangesloten op het voertuig.

Om het voertuig te koppelen/synchroniseren is een eerste oplaadbeurt op ons netwerk nodig. De gebruiker moet hiervoor reserveren 🤓

💡 Er wordt automatisch een pagina weergegeven om de functie te activeren.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com ⚡️