layout.skip_to_main_content
Alle collectiesDe functie Autocharge
Wijzig de creditcard die is gekoppeld aan Autocharge
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De betaalmethode gekoppeld aan Autocharge kan in 3 stappen gewijzigd worden: Autocharge uitschakelen, Autocharge opnieuw activeren en een andere creditcard selecteren.

⏳ Autocharge uitschakelen

Selecteer in het hoofdmenu van de app op het tabblad Voertuigen het juiste voertuig, vervolgens Voertuig bewerken > Autolading en klik ten slotte op Autocharge uitschakelen.

Alle details over het uitschakelen van Autocharge vind je hier 🤓

🔁 Autocharge opnieuw activeren

Om Autocharge als suggestie te krijgen en te activeren in de app, moeten het voertuigmodel en de versie worden ingevuld.

💳 Selecteer de betaalmethode die u wilt koppelen aan Autocharge

Nadat je op Automatisch opladen activeren hebt geklikt, wordt de pagina voor het selecteren van de betaalmethode geopend.

U kunt een bestaande kredietkaart selecteren of een nieuwe toevoegen 👇

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com ⚡️