layout.skip_to_main_content
Alle collectiesProfessionals
Overschakelen van de ene account naar de andere (persoonlijk <> professioneel)
Overschakelen van de ene account naar de andere (persoonlijk <> professioneel)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanuit de Electra-app kun je een professioneel account of een persoonlijk account aanmaken.

ℹ️ Als je een professional bent, klik dan hier om een account aan te maken

Om van de ene account naar de andere over te schakelen, klik je gewoon op het menu linksboven en klik je op "Account" 👇

Je kunt dan kiezen tussen Persoonlijk en Professioneel (naam van je bedrijf of wagenpark). Bijvoorbeeld:

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com​ ⚡